Unicept Konceptholdere

Unicept Konceptholdere
Sikrer effektiv og ergonomisk rigtig arbejdsplads

Unicept modvirker gener som ømme nakkemuskler og myoser, samt sikrer læsekorrekt placering af konceptet. Samtidig frigives arbejdsplads, idet Unicept ikke optager bordplads – og der opnås orden på arbejdsbordet.

De mange indstillingsmuligheder kombineret med en unik og trinløst indstillelig lineal samt et smukt og gedigent design gør den originale Unicept Konceptholder til et effektivt kvalitetsværktøj.

Sikrer korrekt placering af koncept
Unicept Konceptholderen sikrer korrekt placering af konceptet, nemlig mellem billedskærmen og tastaturet, således at der opnås maksimal læsbarhed.

Samtidig undgås unødvendige hovedvridninger, ømme nakkemuskler og myoser, som normalt forårsages af forkert anbragt koncept.

Unicept kan indstilles i mange positioner, og hældningsvinklen på konceptet kan justeres til optimale læseforhold.

Opbevares i box
Unicept Konceptholderen optager ikke ekstra og nyttig bordplads, idet den placeres mellem computeren og billedskærmen. Når konceptholderen benyttes, trækkes den blot ud af Unicept-boxen og er straks klar til brug.

Når skrivearbejdet er færdigt, “forsvinder” konceptholderen ved blot at skubbe den tilbage i boksen igen: Bordet er ryddet og i orden – og der er ekstra arbejdsplads til rådighed.

Flexlineal med magnetholder
Unicept leveres med en nyudviklet og nærmest genial “Flexlineal” med en indbygget magnetholder, der sikrer en let, effektiv og præcis føring af linealen.

Linealen er trinløst indstillelig til forskellige tykkelser af papirstakke under linealen. Linealen kan helt fjernes, når den ikke ønskes brugt – og den kan flyttes fra venstre til højre side.

Et ekstra raffinement sikrer, at linealen automatisk vil “parkere” sig i sin udgangsstilling, når udtrækspladen skubbes ind.

Stilrent design
Unicept er udført i et stilrent og moderne design med en smukt afrundet front, der samtidig har den funktion, at den fastholder papiret, og hindrer at det “skrider ud” eller blæser væk – en praktisk detalje.

Den kompakte og gedigne konstruktion sikrer en effektiv udnyttelse af Unicept i det daglige arbejde og i mange år fremover.

Forhøjningskonsol
Til Unicept kan der leveres en forhøjningskonsol. Tastaturet kan placeres i den integrerede hylde, når det ikke er i brug. Herved spares yderligere plads.

Unicept-Konsollen er konstrueret som en “3-i-een” konsol, og kan derfor justeres til hele 3 forskellige højdeniveauer med henblik på at opnå ergonomisk korrekt læsehøjde.

Den specielle konstruktion gør, at konsollen ikke – som på andre typer – skal indstilles og sammenskrues – men blot skal placeres/vendes til ønsket højde. Herved er skabt en særlig stabil og stærk konstruktion, som også kan bære selv store skærme.

Tekniske specifikationer
Dimensioner

H 350 x B 430 x D 50 mm.
Vægt Ca. 3,6 kg.

Kontakt Unitox for mere information